Programma //

Kennisprogramma //

Tijdens Transport Compleet Hardenberg 2022 worden interessante kennissessies gegeven over actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de (weg)transportbranche.

Hieronder ziet u het programma wat oorspronkelijk gepland was voor de 2020-editie. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma voor 2022. Houd de website in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Bespaar tijd en kosten met TLN producten en diensten.
13.00 uur -15.00 uur Zaal 1

Als transportondernemer heb je het druk genoeg met de dagelijkse operatie. Routeplanning en optimalisatie, overzicht houden over rij- en rusttijden en zorgen voor een goede en effectieve inzet van medewerkers, noem maar op. TLN wil waar mogelijk transportondernemers ontzorgen met een aantal gerichte producten en diensten.
Wij willen vier oplossingen in een laagdrempelig en informatief programma nader toelichten. Met deze oplossingen zijn jullie in korte tijd in staat concrete en tastbare voordelen te behalen. De volgende onderdelen komen aan bod: TLN Tachoweb, Telecom, Werkgeversportaal en de SafeDrivePod. Voor meer informatie over deze producten en diensten klik hier .

Deze sessie is alleen bij te wonen wanneer je lid van TLN bent. Aanmelden gaat via de kalender van TLN.  

Masterclass TLNplanner
14.30-16.00 uur in zaal 3

TLN en PTV Group organiseren tijdens Transport Compleet in Hardenberg een masterclass speciaal voor nieuwe maar zeker ook voor ervaren gebruikers van de TLNplanner.
In deze masterclass wordt verteld welke functionaliteiten de TLN planner allemaal biedt.

Meer info? Klik hier

Deze sessie is alleen bij te wonen wanneer je lid van TLN bent. Aanmelden gaat via de kalender van TLN

Ontwikkelingen smart tacho
13.30-15.00 uur in zaal 1

Tijdens de sessie ‘Ontwikkelingen smart tacho’ informeert TLN je graag over de tweede versie van de smart tacho zoals in het Mobility Package is opgenomen. Daarnaast praten we je graag bij over de eerste ervaringen met de smart tacho en de bestuurderskaart van de tweede generatie. Ook leggen we uit waar rekening mee moet worden gehouden met de downloadapparatuur en analyse software. Er zijn namelijk belangrijke aandachtspunten om de administratie van de smart tacho compleet te houden.

Deze sessie is alleen bij te wonen wanneer je lid van TLN bent. Aanmelden gaat via de kalender van TLN.  

Scroll naar top