Easygo //

Nieuw: easygo


Vanaf 2019 is EasyGo onderdeel van het aanbod van Easyfairs. EasyGo is een servicepakket inclusief marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Met de komst van EasyGo haalt de exposant nog meer uit een beursdeelname en wordt het voor de bezoeker makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek! 

Voor de exposant...

wordt met EasyGo de online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads vereenvoudigd. Er is keuze uit vier EasyGo pakketten; voor iedereen een passend pakket dat aansluit bij de beursdoelstellingen.

Met EasyGo krijgt u toegang tot My Easyfairs, waar u als exposant uw online profiel met bedrijfs- en productinformatie invult. Deze informatie wordt gedeeld op de beurswebsite en na afloop van de beurs met bezoekers die tijdens Transport Compleet Hardenberg interesse hebben getoond. Hoe meer er wordt ingevuld, hoe meer relevante informatie gedeeld wordt met potentiële relaties. 

De bezoeker...

kan met de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij binnenkomst ontvangen (de Smart Badge Technologie). 


Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo nu relevante informatie uitgewisseld worden! 

Scroll naar top