Wij maken uw deelname "easy" //

HOE WIJ UW DEELNAME "EASY" MAKEN?

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, om in contact te komen met prospects en klanten en om zaken te doen. Bent u exposant tijdens Transport Compleet dan hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt uw verwachten van de service die easyfairs u als exposant biedt?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Transport Compleet u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het evenement.

Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.

Scroll naar top