Wij maken uw deelname "easy" //

wij maken uw deelname 'easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, om in contact te komen met prospects en klanten en om zaken te doen. Als exposant van Transport Compleet Hardenberg hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Welke service biedt Easyfairs u als exposant?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Transport Compleet Hardenberg u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens de vakbeurs.

Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de uitnodiging vermelden wij uw bedrijfsnaam, zodat het voor de klant duidelijk is dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt.

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, de vakbeurs en de afbouw.

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruik maken van de catering op diverse terrassen op de beursvloer.

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.

Scroll naar top