smart Badge //

HAAL EXTRA RENDEMENT
UIT UW BADGELEZER

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Smart badge bezoeker
Smart badge reader

Wat doet uw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod.
De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met uw badgelezer ontvangen bezoekers uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) de volgende ochtend via e-mail.

Uw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die u niet hebt gesproken uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kunt u het gebruik van uw badgelezer combineren met de Visit Connect tool. Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u gesproken heeft tijdens uw deelname. In de tool kunt u notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om ow badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet heeft gesproken.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

Na afloop van de beurs ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Badgelezer Smart Badge

Wat moet u doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de laatste beursdag.
  4. Na afloop van de beurs ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

 

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top