Nodig uw relaties uit //

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst was 10 februari 2020. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. Op de pagina ‘Hoe de beurs te promoten’ vindt u diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten. Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, kunt u contact opnemen met onze marketeer John Sijpkes via john.sijpkes@easyfairs.com

De belangrijkste voordelen van deelname voor u op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

U heeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Auto Prof – AMT Live en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

Voor u op een rij:

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van uw relaties uit uw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • U uploadt uw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal.
  • Uw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.
  • Uw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Uw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.
Scroll naar top