Hoe de beurs te promoten //

Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om uw beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen aan (potentiële) relaties op verschillende momenten, bieden wij u diverse tools om uw deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. De praktijk wijst uit: de kracht van herhaling werkt!

 

Uitnodigingsservice

U kunt deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Transport Compleet Hardenberg, waarmee wij het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Marketingmaterialen

Binnen My Easyfairs vindt u onder ‘Klanten & Prospects uitnodigen’ de link naar al het Marketing materiaal wat wij beschikbaar stellen. Gebruik dit materiaal op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u voor aanvang van de beurs een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname aan de beurs.

Tip:
Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten.

U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Scroll naar top