Easygo //

Nieuw deze editie: Easygo

EasyGo is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Als exposant haalt u met EasyGo nog meer uit uw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek

Als exposant...

wordt uw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

U vult voorafgaand aan de beurs een online profiel met bedrijfsinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event. U heeft zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smart Badge Technologie). Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

BENT U TEVREDEN MET HET PAKKET WAT U HEEFT GEKOZEN?

EasyGo pakketten Transport Compleet Hardenberg
Scroll naar top