Van Wijk DoorLock Systems bv

Over ons

Veiliger met laadruimtebeveiliging van Van Wijk Doorlock Systems b.v. uit Leerdam

Wij zijn gespecialiseerd in laadruimtebeveiliging en bieden een passende oplossing die aansluit bij uw wensen van uw personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en opleggers. Ons assortiment bestaat uit producten in diverse prijsklasse en van eenvoudig mechanisch tot hoogwaardig geavanceerde systemen.
Onze vergrendelsystemen voorkomen diefstal van bijvoorbeeld waardevolle gereedschappen, pakketten of fraudegevoelige pakketten. Met onze eigen R&D afdeling blijven wij nieuwe systemen ontwikkelen.

Alles wat u moet weten over Van Wijk Doorlock Systems:
#1 Al onze producten zijn hoogwaardig van kwaliteit.
#2 Aan inbouw wordt grote aandacht besteedt.
#3 Gebruiksvriendelijk en no nonsens aanpak.

Wij zien u graag op onze standnummer 147! en in een persoonlijk gesprek kunnen we u verder toelichten.

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoord René van Wijk en Monique Slagmolen deze graag.

Producten

Nieuws

Vacatures

Auto – Elektromonteur

Heb jij ervaring in de voertuigtechniek, affiniteit met auto elektronica en lijkt het je leuk om unieke systemen in voertuigen te installeren? Lees dan snel verder dan ben jij degene die we zoeken.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die het een uitdaging vind om elektronische installaties in te bouwen in voertuigen. Dit kunnen eenvoudige systemen zijn, maar ook zeer geavanceerd. Iemand die zelfstandig en nauwkeurig te werk gaat en het leuk vindt om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen.

Wat ga je doen?
Je gaat bij ons de elektronische systemen inbouwen die onze laadruimtevergrendeling aanstuurt. Denk hierbij aan het programmeren en monteren van de aanstuurunit, het koppelen van diverse elektronische systemen en het monteren van grendels. Andere werkzaamheden die voorkomen: testen van nieuwe systemen, productiewerkzaamheden en constructiewerkzaamheden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top