Topcats B.V.

Over ons

Topcats is sinds 2002 de specialist in katalysatoren en roetfilters. Wij zijn de partij voor levering, reparatie en reiniging van de steeds complexer wordende uitlaatsystemen. Onze klanten zijn o.a. actief in automotive, transport, marine, logistiek, bouw, infrastructuur, personenvervoer en landbouw.

Het duurzaam reinigen van roetfilters en reviseren van DOC-, SCR- en CNG-katalysatoren behoort tot onze corebusiness.
Topcats is erkend reconditionering-specialist (GroenGedaan). We bieden complete reinigingen, reparaties & revisies voor ieder merk en type euro 5 & 6 ATS/EAS uitlaatgasnabehandeling systeem.

Voor personenvoertuigen en LCV bieden we meer dan 3000 katalysatoren en 1500+ roetfilters aan. Snel leverbaar en tegen de juiste prijs.

In Lelystad beschikken we over een eigen werkplaats met uitgebreid machinepark voor het reinigen en reviseren van katalysatoren en roetfilters.

Met jarenlange ervaring, snelle en klantvriendelijke service wordt u bij ons altijd snel en goed geholpen.
Topcats is van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar voor uw vragen.
Tel: +31 (0) 88 9494 500
Mail: info@topcats.nl

Nieuws

Vacatures

Monteur technische dienst Topcats

Topcats is op zoek naar een enthousiaste monteur technische dienst die beschikt over technisch inzicht, oplossingsgericht te werk gaat en ervaring heeft met lassen en slijpen.

Topcats in Lelystad is als importeur de specialist voor levering, reparatie & reiniging van de steeds complexere uitlaatsystemen. Klanten van ons zijn actief in automotive, transport, logistiek, bouw, infra, personenvervoer, landbouw & marine.

De komende jaren willen we in de Benelux, maar ook elders in Europa nog fors verder groeien. En daarom zoeken we jou!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top