Top Truck

TOP TRUCK is de garage formule voor het vrije truck, trailer & bestelwagen reparatie kanaal. Met meer dan 50 vestigingen in Nederland zijn wij het grootste netwerk van onafhankelijke truck & trailer werkplaatsen in het land.

TOP TRUCK staat voor een topfit wagenpark. U wilt dat uw truck en trailer ook na een miljoen kilometer nog net zo duurzaam is als toen deze van de lopende band afrolde. Hiervoor is onderhoud op hoog niveau een vereiste. Bij een TOP TRUCK werkplaats is uw truck en trailer in goede handen en wordt uw waardevolle materieel in topconditie gehouden, ook als u beschikt over een jong en modern wagenpark.

Als universele werkplaats zijn we flexibel, onafhankelijk en hebben het vakmanschap om het gehele wagenpark van de transportonderneming te onderhouden. We spreken ook wel van de ‘alles onder één dak’ formule. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud en reparatie van uw laadklep, koelmotor, banden, diverse keuringen, schade etc. U heeft hierbij één aanspreekpunt en één factuurstroom. Dit alles maakt het voor u als klant erg aantrekkelijk en zorgt voor extra efficiency in het onderhoud van uw wagenpark. De 24H service die we aanbieden is onderdeel van het TOP TRUCK concept. Buiten werktijd zorgen we er voor dat uw wagenpark blijft rijden zowel in Nederland als in Europa.

Scroll naar top