TILBOX

TILBOX

Wij zijn Tilbox. Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Wij herkennen de behoefte om loze ruimtes optimaal te benutten. Wij maken het mogelijk ieder transportmiddel uit te rusten met hoogwaardige opbergkisten en aanverwante artikelen, waarbij veiligheid, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Vanuit ons moderne bedrijfspand in Valkenswaard bieden wij onze klant een breed scala aan producten en diensten. Ingekocht bij gekwalificeerde, externe partners of geproduceerd in onze eigen productieruimte met behulp van de nieuwste technologieën en machines.

Voor elke klant hebben wij een opbergoplossing met ultieme benutting van de beschikbare ruimtes.
Een assortiment bestaande uit RVS, aluminium en kunststof artikelen. Enerzijds ons standaard aanbod dat uitgebreid kan worden met losse elementen als lademodules, vlonders en gasveren. En anderzijds maatwerkproducten met de klantwens als uitgangspunt. Wij denken verder en blijven constant in beweging. Elke wens is bespreekbaar en samen kijken we naar de perfecte oplossing.

Een kwalitatief aanbod, gekenmerkt door bestelgemak, technisch advies, 100% klantgerichtheid en 5 jaar garantie op onze producten.

Scroll naar top