Schouten Zekerheid

De (onderhouds)kosten stijgen, uw klanten accepteren geen hoger vrachttarief, schades nemen toe door rijgedrag en drukte op de weg… Herkent u deze uitdagingen binnen uw wagenpark? Net als veel ondernemers wilt u waarschijnlijk slimmer met uw wagenpark en de bijbehorende data omgaan. Schouten Zekerheid helpt.

Als bestuurder van een transport- en logistiek bedrijf, maar ook als wagenpark beheerder of expediteur, staat u dus elke dag voor een heleboel uitdagingen. Hoe biedt u deze uitdagingen het hoofd? Hoe zorgt u ervoor dat de risico’s van uw vervoer tijdens een reis zo veel mogelijk beperkt worden? Hoe houdt u uw personeel, waarvan een groot deel veel (zittend) onderweg is nu én in de toekomst duurzaam inzetbaar? Hoe kunt u uw medewerkers blijven binden en boeien? En hoe gaat u om met de risico’s van milieubewuste initiatieven, aansprakelijkheidsclaims en digitalisering?

Wij van Schouten Zekerheid helpen u graag bij deze uitdagingen op het gebied van risicomanagement en employee benefits, zodat u zich kunt focussen op uw core business: het bieden van snel en efficiënt transport.

Wij zijn een ongebonden en objectieve bemiddelaar. Wij baseren het advies voor onze relatie op een analyse van een toereikend aantal op de markt verkrijgbare en vergelijkbare financiële diensten.

Naast verzekeringen, kunt u ook voor opleidingen & trainingen terecht special voor chauffeurs, zoals bijvoorbeeld een code 95 training.

Scroll naar top