Heisterkamp Trailer Rental & Fleet Rental

Over ons

Heisterkamp biedt een uniek totaalconcept voor de gehele transportsector. Heisterkamp is uw partner op het gebied van Truck en Trailer Rental & Leasing, Trailer & Truck Service, Breakdown Service, Fleetservice en Used Trucks. Wij bieden u een totaalconcept, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Trailer_43_bew

Technisch/administratief medewerker Fleet Control

Als internationale speler, die afgelopen jaar haar 100-jarige bestaan vierde, biedt Heisterkamp een uniek totaalconcept voor de gehele transportsector. Dit vanuit 3 divisies: Transport, Service en Equipment.

Voor onze sterk groeiende bedrijfsactiviteit Trailer Rental willen wij graag in contact komen met sollicitanten (die willen worden opgeleid) voor de functie van:

Technisch/administratief medewerker Fleet Control (m/v; full time)

Lees verder »
naamloos-94-van-115

Aankomend commercieel manager Trailer Rental

Heisterkamp Trailer Rental groeit door en heeft daarom een nieuwe functie beschikbaar voor een aankomend leidinggevend, commercieel persoon.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en lease van trailers en zijn actief in verschillende landen. Klanten heb de mogelijkheid om een trailer te huren of te leasen voor zowel een korte als langere periode (meerdere jaren). Trailers worden geleverd volgens de specificaties en/of huisstijl van de klant. Wij ‘ontzorgen’ onze klanten door de trailers op basis van een full-service pakket aan te bieden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top