FullTank

Over ons

Internationale brandstofvoorziening op iedere willekeurige locatie.

FullTank is een zelfstandige, onafhankelijke groothandel in brandstoffen, AdBlue, smeerolie en installaties. Wij beschikken over een ruim materieelpark om, op projectniveau, de volledige brandstofdistributie binnen 24 uur te verzorgen. Zowel in Nederland, maar ook daarbuiten is dit materieel met gecertificeerd personeel inzetbaar. Wij verzorgen het complete traject van aankoop van de brandstoffen tot en met het afvullen van al uw equipment, ook op moeilijk begaanbaar terrein. Met inhoud- en GPS sensoren monitoren wij uw voorraad en zorgen wij dat u altijd een volle tank heeft op iedere locatie.

FullTank: dé producent van AdBlue!
Sinds enkele jaren produceren wij, volgens de strenge eisen van het VDA (Verband der Automobilindustrie), AdBlue® vanuit onze eigen fabriek. Onze ervaring heeft geleerd wat het perfecte ureumgehalte is waardoor uw wagenpark zo goed mogelijk kan functioneren. Bij ons gaat geen product de deur uit wanneer het niet aan dit ureumgehalte voldoet. Hierdoor heeft u altijd goede kwaliteit en zuivere AdBlue® en zijn additieven overbodig.
Wij distribueren AdBlue binnen 24 uur op iedere locatie in Nederland en België tegen de laagste milieubelasting met alle daarbij behorende equipment. De AdBlue wordt geleverd op de manier die u wenst,
van klein verpakking tot los gestort per eigen tankwagen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top