Wijlhuizen heet je welkom

Op de stand van Wijlhuizen zal de nieuwe luchtbalgencatalogus gepresenteerd worden. In de meer dan 260 pagina’s tellende catalogus staan alle beschikbare luchtbalgen overzichtelijk weergegeven, met 25% meer balgen dan in de vorige uitgave.

Exposant Transport Compleet Hardenberg

Ook zal op de Wijlhuizen stand de nieuwe versie van het werkplaats softwarepakket Driver te zien zijn. Het pakket wordt door de Mivar Group volledig opnieuw ontwikkeld en zal naar verwachting in Q3 van 2020 gelanceerd worden.
Daarnaast zullen ook vooraanstaande producenten acte de présance geven, zoals Gates, Haco, Parts Factory, Vibracoustic, Covind, Dinex, Ecco, Ripca, Sonax, ZF, TRW & TMD Friction.

TopTruck
Voor een nieuwe trekker hoef je niet per sé naar de dealer. Hier kan je ook voor bij de TopTruck garage terecht. Dat wordt zichtbaar op de stand doordat twee nieuwe trekkers te bewonderen zijn, namelijk een Iveco S-Way en een Renault T. Uiteraard is ook te zien wat een TopTruck garage kan betekenen op het gebied van onderhoud & reparatie. Dit wordt gedaan in samenwerking met diverse leveranciers van werkplaatsequipment, zoals Explora, Brekupa, Rema TipTop en Fource. Ook zal olie- en smeermiddelenleverancier Total weer aanwezig zijn.

Daarnaast kunnen bezoekers van de TopTruck stand zich Max Verstappen wanen en in één van de racesimulatoren een ronde over het circuit van Zandvoort rijden.

FleetMaster
Op de stand van FleetMaster zal getoond worden hoe innovatief en vooruitstrevend FleetMaster transporteurs zijn. Daar zal de eerste 44 tons elektrische truck ter wereld getoond worden. De door Boonstra Transport ontwikkelde truck heeft met een accupakket van 173 kWh een bereik van 130 km. 

Bezoek de stand van Wijlhuizen op 24, 25 of 26 maart 2020 stand 305.
Bestel hier je ticket voor jou en je collega’s  en bezoek Transport Compleet op 24, 25 of 26 maart. Graag tot ziens!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top