Transport Compleet Hardenberg met alle grote trailerbouwers

HARDENBERG – Met nog minder dan een maand te gaan, is het aftellen naar Transport Compleet 2020 begonnen. Onlangs nam beursorganisator Easyfairs het besluit om Transport Compleet per direct van twee naar één editie per jaar te wijzigen: in de even jaren in Hardenberg en in de oneven jaren in Gorinchem. Voor de komende editie van Transport Compleet in Hardenberg op 24, 25 en 26 maart hebben zich al 150 exposanten ingeschreven, waaronder alle grote trailerbouwers en bekende carrosseriebouwers.

“De trailer- en carrosseriebouwers zijn ruim vertegenwoordigd op de beurs. Hierin zien we een duidelijke groei in het aantal aanbieders in deze segmenten. De aanwezige trailerbouwers zijn onder meer Krone, Schmitz Cargobull, Kögel, Trailned, Wezenberg, Kässbohrer en Talson. Onder de carrosseriebouwers zijn bijvoorbeeld HTS NCH, IJntema, Karhof, Plegt Carrosserie en Webtrailer aanwezig. Ook hebben we dit jaar weer een voertuig- en trailerdemonstratieshow. Daarnaast is er een livewerkplaats, verzorgd door het ROC Almelo in samenwerking met MAHA”, zegt Floris Valk, Head of Automotive & Transport.

Valk: “Nadat we het besluit hebben genomen om de frequentie van de beurs te wijzigen van twee naar één editie per jaar, hadden we gehoopt dat onder meer de truckmerken zouden aansluiten in Hardenberg. Dat is helaas niet het geval. Daarentegen zien we wel een groei in het aanbod van andere segmenten, waaronder dus de trailer- en carrosseriebouwers. In de afgelopen periode is de beursvloer gegroeid naar zo’n 150 exposanten verdeeld over vijf beurshallen, waardoor we een kwalitatief goed en breed aanbod kunnen aanbieden voor de transportprofessional.”

In verband met het coronavirus houdt Easyfairs de actualiteit nauwlettend in de gaten. Easyfairs staat in nauw contact met gespecialiseerde instanties, waaronder het RIVM en de GGD. Premier Rutte gaf ook aan ‘dat het dagelijks leven vooral moet doorgaan en gelasten grote evenementen niet af’. Easyfairs volgt het advies van de Nederlandse overheid en de gespecialiseerde instanties. Er is daarom geen aanleiding om Transport Compleet te annuleren of te verplaatsen naar een later moment. Valk: “Ook voelen wij ons gesterkt door een andere vakbeurs, Bakkersvak, van Easyfairs in Gorinchem. Deze verliep de afgelopen dagen in lijn met vorig jaar qua belangstelling en opkomst. Bovendien was de sfeer op de beursvloer erg gemoedelijk.”

Transport Compleet is op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 maart te bezoeken tussen 14.00 en 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor Transport Compleet zal het de laatste editie in het huidige format zijn. Hierna komt Easyfairs met een vernieuwd beursconcept voor Transport Compleet. De eerste vernieuwde editie is op 15, 16 en 17 juni 2021 (datum nog onder voorbehoud) in Evenementenhal Gorinchem, gevolgd door de 2022-editie in Hardenberg. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top