Transport Compleet Hardenberg 2020 verplaatst vanwege coronavirus

HARDENBERG – Transport Compleet Hardenberg die gepland stond op 24, 25 en 26 maart 2020 wordt verplaatst naar 1, 2 en 3 december 2020, dit vanwege het coronavirus. “In samenspraak met exposanten en partners hebben wij besloten Transport Compleet op een later moment dit jaar plaats te laten vinden. De vakbeurs zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Echter zien we sinds deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen. Onze exposanten en partners steunen ons besluit en hebben aangegeven mee te verplaatsen”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive & Transport van Easyfairs.

Ondanks dat de Nederlandse overheid nog géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en events van dit kaliber in Noordoost-Nederland, heeft Easyfairs besloten om Transport Compleet Hardenberg te verplaatsen naar begin december. Valk: “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de controle van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Transport Compleet door te laten gaan op de oorspronkelijke data en hebben wij besloten om het event te verplaatsen. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop.”

Valk: “Vanwege de nieuwe richtlijnen binnen de sector, zien we een flinke rem op de bezoekersregistraties. Het gevolg hiervan is dat we eind maart niet de kwaliteit van het event kunnen borgen waar de sector recht op heeft. De nieuwe datum voor Transport Compleet Hardenberg is 1, 2 en 3 december 2020. Deze datum wordt gesteund door een overgrote meerderheid van de exposanten. We vinden het belangrijk om de transportsector de kans te bieden dit jaar bij elkaar te komen in Hardenberg. Er zijn legio uitdagingen die we als sector dienen op te pakken. Daar gaan wij samen met onze exposanten en partners een belangrijk steentje aan bijdragen.”

Eind januari maakte organisator Easyfairs haar toekomstplannen voor Transport Compleet bekend. De verplaatsing van Transport Compleet Hardenberg heeft hiervoor geen gevolgen. Dat betekent dat Transport Compleet één keer per jaar plaatsvindt: in de even jaren in Hardenberg en in de oneven jaren in Gorinchem. Het nieuwe concept voor Transport Compleet waarbij de organisatie beoogt nieuwe (side-)events bij de vakbeurs te laten betrekken, wordt geïntroduceerd op 15, 16 en 17 juni 2021 in Gorinchem.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top