trailned, specialist in losgestort

Trailned is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de grootste totaalleverancier van getrokken materieel voor losgestort transport in de Benelux en de grenstreek van Duitsland. Het Deurnese bedrijf staat in de markt bekend als dealer van o.a. Knapen Trailers, Tisvol Kippers en Dewagtere bandlossers.

Bij Trailned staan de uitgangspunten klantgerichtheid en veiligheid centraal. Tijdens Transport Compleet presenteert Trailned weer vele unieke innovaties op haar stand in hal 4 – standnummer  425. 

Schuifvloertrailers: Heavy Duty schuifvloertrailer mét optioneel geijkt weegsysteem 
De HDX schuifvloertrailer van Knapen trailers is voorzien van vele nieuwe technische innovaties, waaronder een geijkt weegsysteem, centraal HD sleepoog achter de kentekenplaat, centrale zeilsluiting en de zeer gewaardeerde vernieuwde Designverlichting. Het HDX model heeft zich ook op slechtere wegen en voor off-road gebruik bewezen als dé schuifvloertrailer zonder technisch risico: Proven Quality Improved! De specialisten van Trailned zijn uiteraard op de stand aanwezig om hier alles over te vertellen.

Aluminium kippers van Tisvol 
Het merk Tisvol is door Trailned als beste beoordeeld tijdens een uitgebreide vergelijking van de grotere kipper-producenten. Overtuigd van de kwaliteit en pro-activiteit biedt Trailned diverse groot volume kippers, vloeistofdichte kippers maar ook klantspecifiek maatwerk kippers aan voor de segmenten grondverzet, wegenbouw, agrarisch, recycling & schoot. Opvallend aan de Tisvol-kippers is de kwaliteit die zich naast de zichtbare elementen vertaalt in de garantie op de constructie. Die bedraagt namelijk maar liefst 5 jaar. Veiligheid is vanzelfsprekend een belangrijk punt dat door Trailned zeer nauwkeurig onder de loep is genomen. Opmerkelijk is dat de maximale hellingshoek in de officiële tilt-test significant groter is dan bij de andere vooraanstaande merken. Tisvol is door deze hoogste score dan ook het enige merk dat op dit gebied de A-classificering behaald. De kwaliteit en de veiligheid, samen met het uitgebreide optiepalet en de mogelijkheden tot maatwerk, waren voor Trailned doorslaggevend om te kiezen voor het kwalitatief hoogstaande merk Tisvol. Het gebied waarin Trailned de Tisvol kippers aanbiedt bestaat uit Nederland, Luxemburg en een aanzienlijk deel van Duitsland.

Geïsoleerde bandlossers
De geïsoleerde bandlosser van Dewagtere wordt reeds drie generaties in de omgeving van Roeselare geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van robotgelaste aluminium delen en een stabiel chassis van 1.400 mm breed. Uiteraard helpt Trailned u graag om de bandlosser uit te bereiden met de vele mogelijke opties.

Specialist in losgestort
Trailned onderscheidt zich niet alleen met A-merken, ook een persoonlijke benadering en goede advisering horen bij hun stijl van zaken doen. Als eerste bespreekt Trailned samen met u de unieke transportsituatie. Daarna volgt er een uitgebreid advies dat past bij het specifieke werk en de unieke situatie. Nieuwe en gebruikte schuifvloeren en kippers worden veelal uit voorraad geleverd. Op het gebied van lease zijn er verschillende mogelijkheden. Voor het tijdelijk werk bezit Trailned Nederlands grootste verhuurvloot van getrokken materieel voor bulkstransport. 24/7 Service, onderhoud, APK en schadeherstel wordt verzorgd door zusterbedrijf Knapen Service dat in hetzelfde gebouw is gevestigd. Een groot onderdelenmagazijn zorgt ervoor dat kippers en schuifvloeren niet hoeven te wachten op reparaties. Dat is de manier waarop Trailned klaarstaat voor de bulktransporteurs. De combinatie van kennis en ervaring zorgen op ieder vlak voor een passende en degelijke oplossing. Er is geen vraagstuk waar de bulktransporteur niet voor bij Trailned terecht kan.

Bestel nu je e-tickets online en bezoek de stand van Trailned, standnummer 425. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top