Talson op Transport Compleet

Trailerfabrikant Talson neemt deel aan de beurs Transport Compleet, die van 24 tot 26 maart in Hardenberg wordt gehouden. Talson zal zijn wissellaadbak 7.45 T.SWAU BK en de twee-assige TDF stadstrailer tentoonstellen op stand 215.

De aluminium T.SWAU BK is met zijn leeggewicht van 2800 kilogram een relatief lichte 7.45 wissellaadbak en een hoogwaardige oplossing voor intermodaal vervoer. De T.SWAU BK biedt klanten het voordeel van meer draagvermogen, gunstigere exploitatiekosten en, dankzij zijn lichtgewicht structuur, besparing op brandstof.

Het modulaire ontwerp van de T.SWAU BK zorgt volgens Talson voor lage kosten en maakt waar nodig snelle reparatie mogelijk. De T.SWAU BK is uitgerust met het multifunctionele, gepatenteerde en robuuste aluminium Talfix-ladingzekeringssysteem, en maakt in één opbouw meerdere laadmodellen mogelijk, waaronder een tweede laadvloer. Met de kledingstang kan in de Talson-wissellaadbak gemakkelijk kleding worden opgehangen. Deze stangen worden vastgeklikt aan de zijwand en bieden daardoor extra ladingzekering. Dankzij zijn robuustheid gaat de Talson-wissellaadbak gegarandeerd lang mee.

Bezoek Talson op stand 215. Bestel nu je e-ticket voor jou en je collega’s:  https://registration.n200.com/survey/1dvpm0n737joz

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top