Maak kennis met de Smart Badge

De huidige maatregelen vanuit de Nederlandse overheid betekenen dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Transport Compleet niet in deze periode valt, willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan er vanuit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft en daarom zijn wij druk bezig met de nodige aanpassingen. Het uitgangspunt is dat Transport Compleet veilig is en dat iedereen zich veilig voelt.
In dit artikel leest u over onze nieuwe tool die geheel corona-proof is en volgens de richtlijnen van het RIVM wordt ingezet. Houd de komende periode onze updates in de gaten!

Tijdens de aankomende editie van Transport Compleet wordt het namelijk nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens uw beursbezoek. Dé vakbeurs voor de gehele transportbranche introduceert op 1, 2 en 3 december 2020 de Smart Badge technologie. Bij binnenkomst ontvangt u als bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze badge kunt u op eenvoudige wijze de informatie op de stands van interessante exposanten scannen. Na afloop van het bezoek wordt een e-mail naar u gestuurd met een overzicht van alle door u gescande stands. De Smart Badge technologie is recentelijk succesvol geïntegreerd op onze andere vakbeurzen en goed ontvangen door zowel bezoekers als exposanten.

De Smart Badge dient als een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor alle bezoekers. Hierdoor loopt u niet meer met losse folders, fysieke visitekaartjes en zware tassen de beursvloer af. U ontvangt enkel digitale informatie van exposanten waarin u zelf interesse toont en daardoor krijgt u dus geen spam binnen. Zowel voor u als bezoeker als voor onze exposanten is de tool volledig nieuw. Daarom zullen wij u tijdens uw bezoek zo goed mogelijk instrueren. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool om informatie te verzamelen, want u hoeft alleen de badgelezer van de exposant te scannen met uw badge. Vervolgens gaat een groen lichtje aan en de badgelezer piept.

Deze technologie past perfect bij onze missie ‘Visit the Future’. We maken informatie verzamelen niet alleen eenvoudiger, ook denken we aan het milieu. Kortom, een duurzame beursbeleving en daarnaast ook nog eens volledig corona-proof!

Wij hebben goede hoop dat Transport Compleet vanaf dit najaar volgens de 1,5 meter-samenleving plaats kan vinden. Tegelijkertijd zijn we ook afhankelijk van de actualiteit en de ontwikkeling van het coronavirus. Wij volgend uiteraard deze ontwikkelingen op de voet. In de tussentijd houden wij u via onze website, social media en nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte!

Lees hier meer over de smart batch technologie.
Lees hier onze laatste corona-update.

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top