‘Last-Mile’ distributievervoer visie door PLEGT CARROSSERIE GROEP

De Plegt Carrosserie Groep, bestaande uit de drie ervaren carrosseriebouw-bedrijven Van Berkum Carrosseriebedrijf, Wema Carrosserie en Brinks Carrosserieën, presenteert op Transport Compleet 2020 haar kijk op de toekomst van het stadsvervoer.

Met meer dan 1000 geproduceerde eenheden voor verschillende klanten in het ‘Last-Mile’ goederenvervoer is de Plegt Carrosserie Groep een ervaren speler in dit segment. De toekomst kent steeds grotere uitdagingen. Binnensteden worden afgesloten voor diesels en wellicht zelfs voor bestelwagens in het algemeen, terwijl de behoefte aan binnenstedelijk transport blijft toenemen. Reden te meer om te kijken welke mogelijkheden er zijn en blijven. 
Naast het buitenterrein waar enkele grote voertuigen tentoongesteld zullen worden, zal het op stand 258 van de Plegt Carrosserie Groep juist draaien om oplossingen voor binnenstedelijk vervoer.

Naast de tentoongestelde ‘Last-Mile’ oplossingen, is er op de stand veel ruimte om met elkaar in gesprek te kunnen. De verschillende bedrijven hebben ieder hun sterke punten en specialismen, welke graag worden toegelicht in persoonlijke gesprekken. Als groep probeert het gehele team precies die carrosserie te leveren waarmee de klant op een comfortabele manier zijn of haar werk kan doen. Namens het voltallige team van de Plegt Carrosserie Groep bent u van harte welkom op stand 258!

Bestel nu online jouw e-ticket.

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top