IMS Group pakt uit

IMS Group is nadrukkelijk aanwezig op Transport Compleet. Naast een stand waar klanten alle informatie kunnen inwinnen, laat IMS Group ook een trailer zien waaraan uiteenlopende producten zijn gemonteerd die IMS Group levert.

IMS Group verkoopt in eerste instantie trailer-assen van het merk SAF. Maar de afgelopen tijd heeft het bedrijf de activiteiten flink uitgebreid wat leidde tot een reeks nieuwe producten, waarvan het kenmerk is dat duurzaamheid en lagere kosten voor de eindgebruiker, hoog in het vaandel staan.

BEST OF TWO WORLDS
Als gespecialiseerd bedrijf kent het een decennialange expertise. Het maakt deel uit van Pon Holdings, een familiebedrijf dat sinds jaar en dag geldt als een betrouwbare partij met een aanzienlijk marktaandeel. In het werkveld waarin IMS Group opereert, is dat niet anders.
Betrouwbaarheid en de juiste expertise, waarbij de focus ligt op duurzame oplossingen, zijn de kenmerken van het werken met IMS Group, zoals tientallen klanten die SAF-assen gebruiken al hebben ervaren.

STUURSYSTEMEN
IMS Group levert de klant keuze uit diverse stuursystemen voor trailers. Met zulke systemen besparen fleetowners op bandenkosten en op brandstofkosten, alsmede op de uitstoot van CO2 en fijnstof. Bij IMS Group kunnen klanten kiezen uit de mechanische stuursystemen van Green Steering en Sem, alsmede uit het elektro-hydraulische stuursysteem van VSE. Hierover is tijdens Hardenberg alle informatie verkrijgbaar ten aanzien van opbouwmogelijkheden, etc.

LICHTMETALEN WIELEN
IMS Group toont in Hardenberg ook de lichtmetalen wielen van Alex Rims. Met deze wielen worden trucks en trailers rijdende visitekaartjes voor het bedrijf. Maar dat niet alleen. Met behulp van deze wielen wordt er ook op het eigen gewicht van de combinatie bespaard en kan er dus of meer meegenomen worden, dan wel worden bespaard op brandstof en op CO2 uitstoot. Nieuw bij Alex Rims is een extra bescherming aan de velgrand. Die is zeker bij lichtmetalen wielen kwetsbaar, met mogelijk schade als gevolg. Alex Rims komt met nieuwe techniek, waardoor dit probleem wordt verholpen. In Hardenberg wordt hierover meer uitleg gegeven.

Bezoek de stand van IMS Group(315) op de beurs. Bestel nu je e-ticket online: https://registration.n200.com/survey/1dvpm0n737joz

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top